2021-04-22 551 瀏覽
@nineandthreequarterscafe 唔單祇有特色,而且食物仲好高質,旺角哩一間樓上咖啡店,主打哈利波特主題。佢哋嘅menu都非常之有特色,出品高質,食到我同朋友都回味無窮~🥰.牛骨筒真係有手臂咁長呀!😍😍今次專登專程為佢而拜訪,果然不枉此行。牛骨髓甘香十足,仲可以塗上香脆嘅蒜蓉法包上邊,🍞加埋牛油嘅香濃,更加鬆脆可口。.清新嘅牛油果龍蝦沙律,🥑營養又高纖,牛油果非常香甜,而且龍蝦彈牙,好有口感。.軟殼蟹漢堡落得好足料,大大隻軟殼蟹非常香脆,🍔食落啖啖滿足。.黑椒鴨胸蘆筍🍝意粉嘅菜單名好得意,叫做玻璃獸黑池之旅,黑池嘅黑椒汁好香滑,而且好多塊鴨胸😽意粉爽滑,食落口感唔錯。.佢哋嘅飲品同樣好有特色,🍺奶油啤酒比較少見,係清冰涼嘅啤酒上邊塗上一層香滑嘅奶油,飲落去更加順滑,非常滿足。.另外嘅兩杯,裝係得意電燈膽嘅玻璃杯入邊,叫咗芒果乳酪同埋青蘋果乳酪,酸酸甜甜,🍶加埋乳酪好有奶香。
@nineandthreequarterscafe