2022-12-01
蘭州傳統牛肉麵 $68我哋揀左手打拉面- 韭葉! 韭葉 原來佢有咁個名係因為佢好似韭菜咁闊同埋咁薄! 超好食! 個面真係好出色 而且因為佢簿簿地 可以充分咁掛到湯 每一啖面都吸引大量上湯😍 牛展份量好多 好有咬口 好香濃 每碗麵都會有一粒紅燒牛腩麵 $68紅燒牛腩煮得好林😍 都埋入哂味 超級多牛腩 湯底好香濃嘅牛骨味 再加上蘿蔔粒 好香濃 呢碗麵我哋揀咗闊面 由於係手打拉麵嘅關係 所有面都係師傅即場手打 所以闊面特別煙靭 好有咬口值得一提嘅係呢一間所有所有面都係師傅即場手拉😍 以咁嘅價錢食到手拉麵真係超值! 仲要佢係可以免費加底! 大癲青椒皮蛋 $38皮蛋好似有成三隻咁多 涼拌得好入味 西北时花(小)$52有啲似豬手凍嗰啲感覺 好好味值得一試! 時令蔬菜 $22連烚菜芯都烚得啱啱好 而且份量好多 菜心好清甜羊肉串(3串)$56 超好食! 每一嚿羊肉都醃得好入味 而且係肥瘦相間 燒到啱啱好 唔會柴 而且每一舊上面都有滿滿既孜然粉!
蘭州傳統牛肉麵 $68
紅燒牛腩麵 $68
青椒皮蛋 $38
皮蛋好似有成三隻咁多 涼拌得好入味
西北时花(小)$52
有啲似豬手凍嗰啲感覺 好好味值得一試!
時令蔬菜 $22
連烚菜芯都烚得啱啱好 而且份量好多 菜心好清甜