2017-07-27 36 瀏覽
依家天氣咁熱 可能未必太想去打邊爐,但上網見到呢間新開嘅火鍋餐廳好高質忍唔住去試吓入到去見到裝修好新,應該係開咗唔係好耐,座位上仲有USB充電好先進叫咗湯底之後店員就比醬料我哋自己落,啱晒我呢啲最鍾意點汁嘅人。叫左個鴛鴦湯底,分別就係泡菜同埋喇沙湯。個喇沙湯湯底好香濃,味道同平時食咁嘅喇沙一樣充滿香味。打邊爐當然唔少得食牛啦,呢個手切牛頸脊好正呀,肥瘦均勻好想食多幾件另外呢個玫瑰豬頸肉擺到好靚,食落去都好好味夠晒爽口見到每台都有叫呢個響鈴,就叫黎試下啦,岩岩炸好仲要超大條好脆好好味呀,應該有兩部電話咁長另外仲有好多特別嘅手工野,好似呢個墨汁墨魚丸咁,雖然食到個口黑咗,但係好正。仲有呢個墨魚了結糖,當然唔係真係糖黎啦但係佢個口感好夾。仲有呢個新鮮農場雞,雞啱啱夠滑野飲叫咗一個草莓冰沙可以揀配可樂或者其他汽水大大杯好抵呀仲有呢個新鮮嘅紫貝天葵夠晒健康啦~~打邊爐咁熱氣。而家做緊八折等等優惠,過兩日又再去食個先
忍唔住去試吓

另外呢個玫瑰豬頸肉擺到好靚,食落去都好好味夠晒爽口

仲有呢個墨魚了結糖,當然唔係真係糖黎啦
但係佢個口感好夾。

仲有呢個新鮮農場雞,雞啱啱夠滑

野飲叫咗一個草莓冰沙可以揀配可樂或者其他汽水大大杯好抵呀

仲有呢個新鮮嘅紫貝天葵夠晒健康啦~~打邊爐咁熱氣。

而家做緊八折等等優惠,過兩日又再去食個先
2017-07-11