2025-05-25
之前已經有喺佢哋舊店越姑娘食開,😋😋今次新開點都要嚟捧吓場,多咗好多唔同嘅食物,感覺非常之正,之前有試過晚餐,今次試返啲傳統啲嘅,海南雞湯河,啲雞好滑,湯底非常清😍😍,河粉不油有口感,豬頸肉沙律,一如以往,沙律菜非常彈牙新鮮,豬頸肉惹味,配搭得非常之好,好滿足👍👍👍*另有一樣都想講一講,見到樓下有位師兄嘅食評,其實公平啲對待香港啲飲食業啦,人哋餐牌全部有寫明價錢,如果你嫌貴咪唔好入去食囉,你食一個食物加個小食加杯飲品都係百幾蚊,如果咁都嫌貴你不如喺屋企煮麵食啦,另外我覺得一樣嘢,人哋係有生意而且係手工菜,你等下啲食物係好正常㗎喎,咁你食開快餐你不如去返食兩餸飯啦,唔好咁負能量又話要等人哋執笠,香港嘅飲食業真係全賴有你呢啲咁嘅人,我將呢位師兄嘅食評比老闆娘睇,佢笑咗出嚟,話呢啲人根本唔適合嚟佢間舖頭食嘢,似係行家多,咁我又覺得真😂😂
豬頸肉沙律😋😋👍👍👍