2017-10-07 112 瀏覽
做完野係旺角周圍行,本來諗搭巴士走,跟住突然見到呢間餐廳.之前係朋友度都有聽過,今日咁岩見到就走左入去試下。一入去可能我地都比較早,所以唔洗等都已經有位。 黑松露意大利飯意大利飯入口夠晒黑松露香味,一啲都唔會乾味道亦唔會太咸,而且意大利飯上面的大蘑菇又燒得夠晒香,幾值得一試。香煎三文魚扒三文魚扒最重要嘅一點係外皮夠脆,內裡嘅肉入口要夠滑,餐廳呢碟三文魚扒入口外皮夠脆,肉夠嫩,而且份量足唔會太細件,不過我覺得如果再濃味啲會更惹味。3.6牛奶雪奶牛奶雪奶最緊要夠凍夠甜味,餐廳整得唔錯,又份量十足。個人係雪奶嘅粉絲,餐廳絕對值得一讚因為味道夠平均又唔會甜。本地手工啤酒餐廳有好多本地嘅手工啤酒,老板推薦左一款叫(港女)嘅啤酒,入口有多種層次,非常特別而且唔係太多地方喝到,真係有驚喜。
一入去可能我地都比較早,所以唔洗等都已經有位。

3.6牛奶雪奶
手工啤酒(港女)
本地手工啤酒
香煎三文魚扒
手工啤酒(港女)