2018-12-29 64 瀏覽
聖誕節唔想食西餐比人鋸,於是就黎左超耐無食過既茶木。Mega box 既茶木真係好大好多位,而且仲要唔限時。✨開頭仲怕全部野食都換晒做小丸子主題,因為主題既都係幾搵笨,好彩係分開的。主題食物款式唔算多,不過成個menu 都換晒做小丸子design都幾有heart~~仲有本小漫畫,真係幾搞鬼。✨✨一向都情有獨鍾水果茶,本身想試下其他野飲,最後都係走唔甩....又係叫同一樣🤣✨呢度既水果茶都好足料,不過味道偏酸,唔係好飲到茶味~~有d 失望。✨櫻花蝦培根芥末奶油手作麵($82): 最鍾意食手作麵,煙煙韌韌。個奶油汁勁香,仲加左d 乾蔥碎。櫻花蝦比平時食既到大隻,食落微微脆好香口,撈埋落去成個麵就更加香,但個芥末味就唔係好明顯,不過都真係超好食👍🏻一碟都唔係好夠喉✨古早烤香腸肉燥飯($71): 肉燥飯都好好食,台式香腸食落juicy 無得輸,配個生蒜片幾惹味。臨尾諗住叫件cake 食下,但好多款都無了😭叫左件千層cake, 等勁耐都未拎黎應該漏我單,最後無食閃人。

櫻花蝦培根芥末奶油手作麵

古早烤香腸肉燥飯