2008-08-30 30 瀏覽
老實講,之前見到菊月的雜誌廣告, 我曾經考慮試吓, 後來發現佢係MODEXX BEAUXX 的餐廰,我諗無謂啦,免得俾人HARD SELL. 咁啱友人一個月前俾咗張$200的COUPON 給我。。。 最近見面佢問我吃咗未, 我話未得閒食, 佢同我講呢張COUPON 係買咗個好貴的PACKAGE而得來的, 一定要食咁話, 所以我懐著戰戰惊惊的心情去咗食晚餐.星期五,7點半,銅鑼灣,唔駛等位,都幾方便。環境 3分黑白紅百合牆紙加上紅色梳化, 仲有水晶燈, 座位和座位的空間充足, 本來是型格的設計, 但卻播放年代久遠的流行歌, 即刻DOWNGRADE咗.食物: 3分COUPON不適用於套餐,只有散叫。 兩個人吃晚餐, 叫咗個$240的雜錦刺身,一口牛,燒蠔,和韓式牛肉飯。 雜錦刺身:係D比較普通的類型 eg三文魚,吞拿魚,北寄貝,甜蝦…等,但都算新鮮。一口牛:有D肉汁,OK。燒蠔:好食,必試。韓式牛肉飯:D飯好軟,好港式。 服務: 4分店員常常加水,密密換碟,臨走又大聲說多謝,服務不俗。衛生4 分乾淨抵食 2分多謝友人COUPON俾了$200,今次 每人約 $150。

星期五,7點半,銅鑼灣,唔駛等位,都幾方便。

環境 3分

食物: 3分
COUPON不適用於套餐,只有散叫。
一口牛:有D肉汁,OK。
燒蠔:好食,必試。

韓式牛肉飯:D飯好軟,好港式。

服務: 4分
店員常常加水,密密換碟,臨走又大聲說多謝,服務不俗。

衛生4 分
乾淨

抵食 2分
多謝友人COUPON俾了$200,今次 每人約 $150。
雜錦刺身
一口牛:有D肉汁