呢間茶餐廳我都係約兩年前開始黎食的,第一次係我姐夫帶我地黎食,佢話電台有介紹過的。第一次食係dinner,一大班人叫左好多碟中菜,事隔太耐啦.. 唔記得食過d 咩,不過佢地既價錢幾抵,又炒得夠火喉!仲有,佢都唔同我地計,俾夠人頭湯同飯我地,再加飯都無額外收錢。(可能因為上次一大班人)之後,我拎左張外賣紙,諗住平時可以叫(因為公司都係果區)。誰知,第一次叫佢既早餐,佢話呢個area 唔送,咁唯有算啦。有次lunch 幫襯,估唔到老闆仲記得我(呢次係第二次幫襯),我仲係對面馬路,但佢就已經向我揮手,佢仲好nice 好好客咁招呼,問我做咩咁耐唔去幫襯。我同佢講太遠啦,咁我順便講左聲,話有次叫早餐,但你地話唔送,之後佢就話下次送。所以我而家... 間唔中都會叫呢度既早餐或者下午茶(佢既lunch 其實都貴左少少架,~$30- 一個set lunch) 但早餐就食得過($17)。早餐- 回鍋肉湯米線+紅腸奄列(呢度既沙爹牛肉唔係咁得)跟牛油方飽/多士加杯熱飲都係$17- (凍飲+$1)下午茶- 主要係炒粉麵飯跟杯冷或熱飲都係$24-今日o係澳洲牛奶公司摸門釘之後,就叫左個下午茶外賣- 拿破崙炒通

下午茶- 主要係炒粉麵飯跟杯冷或熱飲都係$24-

今日o係澳洲牛奶公司摸門釘之後,就叫左個下午茶外賣- 拿破崙炒通粉,跟凍檸茶,都幾好食呀!

呢度D檸茶同奶茶都唔錯架,仲有夜晚可以試下D煲既菜。

不過呢度唔係咁就腳,環境坐得唔舒服,同埋好多人食煙,黎既話要有心理準備!