2011-09-15 28 瀏覽
自從stonegrill 搬到這裏,我們終於鼓起勇氣來試一試訂了7時,我們6:45就到,到了門口,好大好大油煙味,我個Babygaga不斷甘"cut",佢氣管敏感!我即刻想調頭走,不過,一場黎到,入去睇睇環境至算這裏好細,樓底好低,可能是這個關係,那些油煙走不出去有一/兩張枱食緊,侍應開大了點抽氣,坐咗卡位問一問babygaga,你想食吔?spaghetti好唔好?佢話,我要食stonegrill. OK OK叫了自選3項套餐X2,澳洲露笋,1 big draught beer餐湯是週打海鮮湯,雜菜湯前者比後者好Salad --OK露笋--好味,鮮說無渣,配上Hollandaise sauce,喺瑞士食白露笋通常都是這個煮法,如果是白露笋就perfect!stonegrill上啦--牛肋肉,牛柳,大蝦,羊架都好味,肉的質數還比舊鋪好唯獨那舊劍魚柳,跟柴皮無分別,柴皮應用來生火,不應放在餐牌上還有凍○荼同 一杯draught beer問一問babygaga你不次來不來,佢話還要來要食stonegrill牛,蝦和湯及露笋
訂了7時,我們6:45就到,到了門口,好大好大油煙味,
我個Babygaga不斷甘"cut",佢氣管敏感!
我即刻想調頭走,不過,一場黎到,入去睇睇環境至算

這裏好細,樓底好低,可能是這個關係,那些油煙走不出去
有一/兩張枱食緊,侍應開大了點抽氣,坐咗卡位

佢話,我要食stonegrill.
OK OK
餐湯是週打海鮮湯,雜菜湯
前者比後者好
Salad --OK
還有凍○荼同 一杯draught beer

問一問babygaga你不次來不來,佢話還要來
要食stonegrill牛,蝦和湯及露笋

2011-09-11