2022-06-03
叫咗熊貓外送,個半鐘先送到。打去問佢話唔關佢事,係外送員拎咗唔走。但送到嚟其實仲熱喎?好啦,驚喜一浪接一浪咁嚟。一個pizza 係松露卡邦尼薄餅,睇相有綠色既火箭菜响面,但嚟到係無綠色嘢。另一個pizza Margherrta 蘑菇意大利風乾火腿,啲風乾火腿顏色好似用水烚既煙肉咁,口感勁難食。兩個薄餅都有嘢係common, 就係好韌,𡁻緊樹皮咁。啲薯條有勁多黑色好似燶咗火屎既嘢痴哂响面,我唔敢食。兩個意粉,1個肉醬意粉其實係肉碎意粉,唔好食又多油。另一個松露卡邦尼意粉又係勁多油,超難食。兩個都無乜味。最後個自家醬雞翼,佢首先入盒係全部雞皮向下擺,一了起睇個雞皮黑過炭。無黑果啲有啲位係見骨,好似比人搣咗咁。打去投訴,個經理話唔識中文,又即刻話比discount我下次再叫(你覺得我仲會叫你食?)。但之後又話你搵熊貓投訴唔好同佢講啦。勸各位想貼錢買難受就叫佢外賣啦!
啲薯條有勁多黑色好似燶咗火屎既嘢痴哂响面,我唔敢食。
勸各位想貼錢買難受就叫佢外賣啦!
瑪格麗特蘑菇意大利風乾火腿薄餅
炸薯條配松露醬