觀塘駱駝漆工廈超超超高質新張咖啡室✨❣️$148佛心價勁大份燒春雞豬肋骨🤍✨.🤍觀塘地鐵站附近咋呢間係🥺大大大讚❣️環境闊工業風裝飾勁有氣氛🥰咖啡室勝在地方大你叫成枱嘢都夠位你食😛我覺得係勁有驚喜🥹🥹平過一般嘅咖啡室但高質過大部分嘅店🥹🙏🏻🙏🏻節日慶祝定普通食個飯都好啱🫶🏻✨.1️⃣半邊春雞配烤豬肋骨 + 蜜糖檸檬紅茶(💰$148)🤍食肉獸表示大滿足🥹🥹雞脾兩隻咁大燒落肉質仲好嫩滑🥹三大舊豬肋骨勁多肉✨🥳表情管理唔到淨係知食得超開心‼️熱辣辣食又夠juicy好正🤩🤟🏻配菜仲俾咗一大堆薯條🫶🏻🤩健人勁高蛋白質飽肚之選🫶🏻🤭2️⃣煙三文魚配牛油果沙律配檸檬黑醋汁(💰$88)呢個一上嚟就覺得擺盤勁靚❣️有車厘茄沙牛菜超健康有營養✨🤭三文魚有三大塊整成玫瑰擺頂🤍配上用牛油果同酸酸甜甜嘅黑醋汁🫶🏻呢個配搭我好鐘意✨😽食食下魚就食兩啖解膩🤭3️⃣香辣蒜片蜆肉配扁意粉(💰$88)簡單但好鐘意🥹扁意粉勁煙靭✨蜆粒好新鮮‼而且配埋油漬蕃茄酸酸地🥹比起出面同價嘅意粉性價比高超多✨$100唔使但質素真係唔話得🥹4️⃣焙茶拿鐵(💰$48)水準之上🤍茶味夠香而且唔會太甜❣️✨超鐘意✨下次有機會試埋抹茶🥺.📍 望逸咖啡研究所 (觀塘)觀塘
觀塘駱駝漆工廈超超超高質新張咖啡室✨❣️
$148佛心價勁大份燒春雞豬肋骨🤍✨
1️⃣半邊春雞配烤豬肋骨 + 蜜糖檸檬紅茶(💰$148)

2️⃣煙三文魚配牛油果沙律配檸檬黑醋汁(💰$88)

3️⃣香辣蒜片蜆肉配扁意粉(💰$88)

4️⃣焙茶拿鐵(💰$48)
📍 望逸咖啡研究所 (觀塘)
觀塘開源道60號駱駝漆大廈第三座1樓J室
🤍[9/10]
#蛋美在觀塘 #香港美食 #觀塘美食 #hkfoodie #日式 #西式 #港式 #咖啡店 #虎蝦 #牛扒 #拿破崙 #hongkongfood #燒春雞 #焙茶拿鐵 #咖啡 #咖啡豆 #美食分享 #必食之選 #豬肋骨 #意粉 #魚柳 #豬扒 #薯條 #蛋美吃西餐 #牛油果 #芝士 #梳打 #沙律 #三文魚 #朱古力