2011-01-15
唔係講笑, 作為佢嘅長期食客, 係好應該寫一篇食評稱讚呢間鋪頭. 而我亦好高興能夠成為第一個.之前呢間鋪只有外賣, 但係最近開左堂食, 反正係隔離村, 行過去都唔係好遠, 而且佢仲有兩味餸只有堂食先有, 咁就出發啦~~7/5冇睇錯, 5分滿分佢係有7分, 當然啦, 大家要心裡有數, 佢嘅海鮮只係冷藏貨色, 但係重點係個麵, 煮得剛剛好, 一d都冇煮過頭; 而個汁係白汁, 加左少少辣椒粉, 辣辣地咁好開胃, 正~5/5堂食新鮮出爐, 有5分, 香口野, 最愛~5/5另一滿高分之作, 好有咬口, 肉汁, 隨碟仲有薯王送~~5/5呢個係50/50, 即係一個薄餅有兩種味, 今次我選左辣肉腸同南Y島海鮮, 辣肉腸佢用左沙拿美腸, 都ok呀~南Y島海鮮就清清地咁, 堂食仲有一個好處, 侠個皮邊係脆, 好正~~5/5呢個係晚餐set呢味係只有堂食先有嘅菜色, 佢地會問下你想唔想切好上or自己切, 今次係佢幫我地, 豬手多肉又香, 對我黎講, 佢仲好過豬肋骨~係門口佢有個剪報, 希望能夠成為一d出名嘅大型連鎖店一樣, 我個人希望同相信佢會做得到, 論食物水準, 有過至而冇不及, 價錢又平d, 比著你
堂食新鮮出爐, 有5分, 香口野, 最愛~
另一滿高分之作, 好有咬口, 肉汁, 隨碟仲有薯王送~~
係門口佢有個剪報, 希望能夠成為一d出名嘅大型連鎖店一樣, 我個人希望同相信佢會做得到, 論食物水準, 有過至而冇不及, 價錢又平d, 比著你都知應該選邊間啦~