之前買左6張團購,有D係$7(包1杯$15以下飲品+1個果子燒),有D係$12(1杯飲品+2個果子燒)第一次係換 招牌奶油果子燒+原味紅豆. 那時唔知可以凍食,拿到手之後就迫不及到咬左1大口,. 無想像中咁好味,so bad 仲"湯"親條舌頭 ).(''' 但仲有幾張卷,唔用就好浪費第二次係換 蜜桃奶油,都係熱食,比第一次好食DD第三次係換 比利時chocolate + 原味原本打算拎返home食,點知返到home就食dinner啦,唯有擺落冰箱......到第二日,我先醒起仲有2個果子燒未食chocolate居然有流心,好似心太軟咁,好重chocolate味,又唔會太甜,GOOD!!! 招牌奶油都好食好多,無咁甜,有D似奶黃包咁,都好好味~~~原來果子燒凍食先正^^ 至於飲品,我通常都係選擇 多多係列,百香果多多,葡萄柚多多(因為我見到真係比左支多多落去)果子燒係即叫即整,等候時間都幾耐下,如果可以縮短時間就好啦

第一次係換 招牌奶油果子燒+原味紅豆.
但仲有幾張卷,唔用就好浪費

第二次係換 蜜桃奶油,都係熱食,比第一次好食DD

第三次係換 比利時chocolate + 原味

到第二日,我先醒起仲有2個果子燒未食

招牌奶油都好食好多,無咁甜,有D似奶黃包咁,都好好味~~~

原來果子燒凍食先正^^

果子燒係即叫即整,等候時間都幾耐下,如果可以縮短時間就好啦
15 分鐘 (外賣自取)
  • 比利時chocolate
  • 原味果子燒