2022-01-15 90 瀏覽
因為疫情多左買外賣返屋企食。有時我會行來佐敦特登你食佢嘅三文治同蛋餅店鋪主打厚切三文治;佢嘅三文治好足料。但我更鐘意佢既蛋餅。蛋餅即叫即做要等15分鐘,所以三文治我會烘底日頭去買都幾多人㗎,喺呢度排隊有少少曬,如果係女仔記得搽定防曬來啦店舖喺極之方便嘅位置,地鐵站B2出口一出就係,雖然只係少少一間店,但係好多人都會好似我咁一出地鐵站就去買返嚟食佢除咗蛋餅仲有好多唔同嘅樽裝茶飲,今次買左港式奶茶培根拉絲芝士蛋餅蛋餅皮很香脆,唔會覺得軟又油膩,而且餡料非常豐富,培根香脆唔會太鹹,就算凍咗色都唔會覺得好油膩招牌手撕雞飯倒上辣醬麻辣味香氣四溢,令人感覺開胃,雞肉尚算滑,但係跟蛋餅比較起上嚟,只是普通的一個手撕雞飯香蔥芝士鹹牛肉滑蛋字三文治,芝士味香濃,炒蛋軟滑,仲有咸牛肉同蔥花點綴招牌勁芫荽炒蛋餐肉三文治濃郁嘅芫荽味配合香滑嘅炒蛋,加上一塊厚切午餐肉,非常之邪惡嘅配搭

佢除咗蛋餅仲有好多唔同嘅樽裝茶飲,今次買左港式奶茶

培根拉絲芝士蛋餅

招牌手撕雞飯

香蔥芝士鹹牛肉滑蛋字
三文治,芝士味香濃,炒蛋軟滑,仲有咸牛肉同蔥花點綴

招牌勁芫荽炒蛋餐肉三文治
外賣自取