餐廳: 大家樂 (百合苑商場(第9期))
資訊:

2008-08-29 48 瀏覽
個日(27/8)係學校放工後, 就去0左黃埔食下午茶, 最後諗下諗下, 就不如去好耐都冇食過的<大家樂>, 其實我都係好鐘意食<大家樂>的, 我由細過(三重奏年代)食到依家都好滿意的, 因為食物質素都能keep住係一定的水平上, 所以我一直以來都係佢0既粉絲, 哈哈!!! 環境方面個日就比較少人, 所以都幾舒服. 服務員態度都唔錯!!! 1. 吉列豬扒茶餐 ($18) + 火腿米粉 (+$3) ~ 呢個茶餐有吉列豬扒, 腸仔, 厚多士及熱奶茶. 吉列豬扒, 腸仔就普普通通啦, 反而厚多士唔錯喎, 夠鬆化, 不過熱d就更好. 熱奶茶都幾好味, 我都幾鐘意飲. 至於碗賣相普通的米粉(如果係麵就更好), 經我加0左少少辣醬落去後, 即刻惹味十足, 哈哈!!!整體評價:下午茶款式多, 可以一食再食!!!

整體評價:下午茶款式多, 可以一食再食!!!
吉列豬扒茶餐