2020-07-04
因為方便啲所以去灣仔比旺角貴$80都冇計(因為想柴娃娃一齊去)六個人book咗間房所以比多$20星期五六日又加多$20跟住我哋揀咗早鳥平啲$278食飽飽總數行出門口每人$320我哋一坐低就即刻去混醬先跟住攞嘢飲汽水都係得幾款OK嘅⋯⋯最吸引係有五花茶!嗱嗱臨就叫佢整個雞煲職員好快就送上雞煲總共搞咗三次最後果次先放入油炸鬼!可能我哋唔識食我哋覺得個油炸鬼實在太硬又乾!剛剛食咗一煲嘅時候職員遞上一碟蒜蓉炸鮑魚好香好正好爽身好厚身⋯職員仲話晚晚唔同㗎送嘅禮物!我就覺得雞煲比較乾身如果有少少汁就會比較好啲,不過就好香噴噴好好味!炒嘅時候都幾攻鼻㗎嗰啲麻辣味!連續性食咗三煲😂跟住就叫火鍋嚟咗六人份量海鮮,放得好靚仔囉!跟住送咗兩疊鮮牛肉都係好香嘅!最失色係嗰個鯪魚球肉裏邊有陳皮係苦嘅!仲有嗰啲Q版好似係小籠包唔好食嘅!佢有張點菜紙係任點嘅嗰啲真係唔得掂!鮮牛肉再叫係底嘅$68一碟值得推薦職員服務態度一流詳細講解雞煲點樣煮如果鍾意雞煲又鍾意打邊爐係值得一試嘅😃最重要到最後佢有個蔬菜切得好靚嘅好似花束一樣我哋唔小心跌咗落地下職員收起左再俾一個新嘅我哋檢查過呢個係新嘅不過我哋都冇食過因為好飽囉!🤪
(因為想柴娃娃一齊去)
六個人book咗間房所以比多$20
星期五六日又加多$20
跟住我哋揀咗早鳥平啲$278
食飽飽總數行出門口每人$320
我哋一坐低就即刻去混醬先跟住攞嘢飲
汽水都係得幾款OK嘅⋯⋯最吸引係有五花茶!
嗱嗱臨就叫佢整個雞煲
職員好快就送上雞煲總共搞咗三次最後果次先放入油炸鬼!
可能我哋唔識食我哋覺得個油炸鬼實在太硬又乾!
連續性食咗三煲😂
跟住就叫火鍋嚟咗六人份量海鮮,放得好靚仔囉!
跟住送咗兩疊鮮牛肉都係好香嘅!
最失色係嗰個鯪魚球肉裏邊有陳皮係苦嘅!
仲有嗰啲Q版好似係小籠包唔好食嘅!
佢有張點菜紙係任點嘅嗰啲真係唔得掂!
鮮牛肉再叫係底嘅$68一碟值得推薦
職員服務態度一流