2018-11-06 493 瀏覽
上2個星期先食完,今次再嚟食今次唔同咗就係換哂綠茶,以前係茶包,每檯都有個茶壺,自己加水就可以而家係要職員添加但講真,好飲過以前好多,但唯獨下下飲哂都要叫職員,但人手又未必做到,如果可以好似之前咁每檯一個茶壺就好啦芒果飛魚籽沙律呢個我次次嚟親都食,但今次堅失望因為同之前爭好遠,今次只得青瓜同芒果飛魚籽有嘅,但真係少得可憐蟹柳絲揾哂成個沙律先得3條,極之珍貴所以佢應該改名為芒果青瓜沙律先真火炙三文魚醬油漬壽司,勁肥美,叫咗好多round,重複又重複叫但反而三文魚今次就比下去蟹膏蟹肉軍艦好足料油甘魚壽司(柚子醬),食得多黑松露油甘魚,試試柚子,又幾清新特別呑拿魚就唔駛多講,呢間出哂名好食嘅鮮北寄貝壽司,好爽口彈牙,又肥美,一個字正都係要食返件黑松露醬油甘魚先得奶油薯餅,第一次食,好好食,食完即刻再叫多次,好香滑唯獨敗筆之處,佢要切開2件,搞到中間d奶油漏到成碟都係,奶油係精華,但係漏走唔少,呢樣唔係咁好珍寶赤蝦壽司,呢個又係每次嚟必點,最鍾意佢就係個蝦頭炸過,仲要有膏可食埋劍魚腩壽司總括嚟講,好多壽司都保持返平時嘅水準,係唯獨個沙律最敗筆另外職員態度都欠佳,我哋食完子薑,咁好多汁係碟上,職
上2個星期先食完,今次再嚟食
而家係要職員添加

芒果飛魚籽沙律
呢個我次次嚟親都食,但今次堅失望
因為同之前爭好遠,今次只得青瓜同芒果
飛魚籽有嘅,但真係少得可憐
蟹柳絲揾哂成個沙律先得3條,極之珍貴
所以佢應該改名為芒果青瓜沙律先真

但反而三文魚今次就比下去

蟹膏蟹肉軍艦
好足料
呑拿魚就唔駛多講,呢間出哂名好食嘅

鮮北寄貝壽司,好爽口彈牙,又肥美,一個字正
都係要食返件黑松露醬油甘魚先得

奶油薯餅,第一次食,好好食,食完即刻再叫多次,好香滑

劍魚腩壽司

總括嚟講,好多壽司都保持返平時嘅水準,係唯獨個沙律最敗筆
另外職員態度都欠佳,我哋食完子薑,咁好多汁係碟上,職員收碟時冇留意,勁快收碟,搞到d水倒到成枱都係,但竟然懵然不知,要我哋提先懂得抹枱