2018-05-29
服務真係唔錯,客氣同殷勤到有d唔好意思(姑勿論真情或假意先)但第一下感覺似返左大陸,因為太多講國語既食客加上侍應好多都係國內同胞一上電梯原路已經被問好幾次有枱未+人肉指路牌,book6:30,早左小小到,食住小食等左一陣,6:45左右入得,唔算等太耐,入座時先通知得兩小時食,又修甲又食咪唔夠時間?好在就算出門勁多人等位佢地都無追我交枱,結果食左三粒鐘服務好唔洗多講,睇pad點菜見價錢偏貴小小(唔係點會又有免費小食又有得修甲先)選擇都唔係太多,都係d大路野,不過兩個辣湯係唔錯的,好夠味。牛肉同蝦滑,鴨血都good,其他野一般,芝士牛丸有幾粒仲變左,不過同侍應講佢地會即換比你,絕對無懷疑我作假叫到成枱都係,仲食唔哂,張單比想像抵,$300位,唔做大蹤鬼就再平d就可以再來生日有特備野同小禮物,算有心思
生日有特備野同小禮物,算有心思