2017-06-18
想試好耐,但超多人,又成日訂唔到枱。今次終於去到食。環境好過大排檔,有冷氣,服務態度都可以接受。我們5個人食,叫左5個菜,有3個招牌菜。蠔仔煎餅最好食,比起其它店舖少粉,炸得夠香口,蠔仔新鮮夠多,而且都好大碟,夠晒份量。這兩個招牌菜就麻麻地,脆皮炸大腸沒什麼特別,同其它店舖差不多,所以有點不明,為何做左招牌菜,招牌菜應該比較特別和好食,本人意見。而另一個招牌菜,砵仔雞蛋焗魚腸,就麻麻,我感覺不像魚腸似的,雖然不腥,焗得都恰當,外層看上去都好似好好食,但沒魚腸厚感,而這道菜式,亦是本人最想食的一道,竟然有點失望這個蕃茄金銀蛋肉鬆浸白菜仔,好食,夠特別開謂,很適合小朋友食,而且個蕃茄湯好鮮甜瑤柱蛋白炒飯,蛋白夠多,飯炒得香口,不會太過硬,總結來說,餸菜都唔差,而且抵食夠份量,如果多點特別菜式,其實要求不高,而且旺區,其實已經算是平靚正,所以都值得再次光顧,只是比較人多,等位就有點麻煩。如果可以盡量改善訂枱或等位情況,我想會更理想。
如果可以盡量改善訂枱或等位情況,我想會更理想。