第二次去食,主要貪佢冇乜人可以靜靜地傾計。我哋兩個人坐低點左壽司、汁煮東風螺,鱈魚乾、銀鱈魚同埋少少刺身。坦白講嘢食係可接受,壽司刺身都唔錯,銀鱈魚係最好食,但個汁煮東風螺就咸到我哋要叫師傅重新整過。但是可怕係食食下見到隻勁大曱甴由幢牆上面爬落嚟,仲差啲爬咗入我朋友個手袋。我本人係唔怕曱甴嘅,但我朋友就嚇到大叫。老闆行過嚟,二話不說徒手拍落隻曱甴度,呢下我就驚起上嚟啦。話你拍完有冇消毒洗手整嘢食㗎!!!老闆解釋係樓下酒吧引左好多曱甴嚟,但呢下都已經嚇到我朋友想嘔,我哋野都未食完就即刻走咗了。埋單差不多$1100,搞成咁老細少少discount都冇俾。咁我都冇多問啦,你俾啲優惠券我唔通我下次又來咩。清潔同衛生真係對食肆來講係最重要㗎!

但是可怕係食食下見到隻勁大曱甴由幢牆上面爬落嚟,

清潔同衛生真係對食肆來講係最重要㗎!

2018-12-05