2017-05-18 314 瀏覽
依排麥當奴成日在報紙上送Coupon, 同事拎左,一齊去買McCafe.Lunch time多人係常識吧,我地前面有兩個人,我地5個人,後面嗰個人表現得好唔耐煩,勁望又走上前問員工係咪得counter俾到錢,搞到我地order 都唔安落。 我地order都用$5現金券,點知拎出單時,發現無減,我個同事話由佢啦,後面人唔耐煩吖,我覺得這件事唔係我錯,要出聲,最後就拎返五蚊!Iced cappuccino要左Skimmed milk 走cream, 所以有啲plain,唔太苦,咖啡味出, 奶泡唔係好夠多,返到公司,我自己加左啲朱古力粉響面調味,好似好飲啲!同事的阿華田凍飲,個面舖滿脆阿華田糖。依件事教導左我地,有時我地要響適當既時候出聲,爭取左唔得一件事,唔爭取就一定無~

Iced cappuccino

同事的阿華田凍飲,個面舖滿脆阿華田糖。

2017-05-10
10 分鐘 (外賣自取)