(非會員)
2005-10-18 3 瀏覽
9月21日與男朋友到此一吃,都係睇到大家的食評,又是本人生日, 就去睇下有幾特別啦.去之前,都知係貴家啦. 由於當日是閒日,所以無乜人.我叫了羊扒餐, 好似係$150-$180左右. 當然選了蒜容包(有2片)和羅宋湯, 蒜容包的確係好脆, 而羅宋湯都幾好, 不過係唔辣的.那羊扒都燒得幾好, 好乾身, 而保持到本身的肉質.我男友就叫了$88的晚餐, 當晚係黑椒牛仔骨, 都有好香濃的黑椒味. 牛仔骨都唔錯. 其他跟我選都一樣, 評價相若.侍應的服務都好好,唔知係唔係當日無乜人,D食品,會一份食完,佢先會上另一份.服務相當周到.總括,都值得去試下,但真係唔平,加埋一最低消費都要$100.