2023-11-11
🫶🏻冬天就黎到了,要食翻啲嘢補下身,轉一轉口味飲肉骨茶都唔錯,暖心又暖胃💕黎蘇媽蘇媽就可以任飲肉骨茶,品嚐正宗馬來西亞美食!👅豬腳彎肉骨茶 $58唔想食骨噶可以試下點豬腳彎肉骨茶,啖啖肉,先飲湯,再點埋秘制醬油碟食豬腳,真係好滿足,啲豬腳燜得好冧,好食唔癡牙!👅高佬麵配雞扒 $72唔知咩叫高佬麵,只係知個麵真係好好味,用黑豉油撈出嚟嘅麵齋睇已經流口水,啲麵食落爽口!塊雞扒大過我塊面!超級厚肉!伴碟噶炸魚仔同埋花生好香脆,撈埋啲馬拉辣醬一齊食,超級惹味!👅椰香咖央多士 $38食多左港式多士都想試下啲新口味,估唔到咖央醬咁好味,食落好creamy,甜甜地噶椰香味,甜而不膩,多士烘得後干身,好香脆!👅似水榴槤 $52過咗榴槤當造嘅季節都可以品嚐到香甜噶榴槤飲品!甜度啱啱好,唔鍾意食榴槤嘅朋友都可以試吓😋👅馬來西亞拉茶$26同港式奶茶一樣咁出名嘅拉茶又點可以唔試呢,同港式奶茶唔同嘅地方係,奶茶嘅茶底冇咁濃,甜度奶量已經set好,但可以要求少甜!拉出出嚟嘅泡泡多到滿瀉🤣飲落香滑👍➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿📍 蘇媽.蘇媽馬來西亞茶餐室 尖沙咀加連威老道10號加威中心地舖#moooveat #m
👅豬腳彎肉骨茶 $58
👅高佬麵配雞扒 $72
👅椰香咖央多士 $38
👅似水榴槤 $52
👅馬來西亞拉茶$26
➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿
📍 蘇媽.蘇媽馬來西亞茶餐室
尖沙咀加連威老道10號加威中心地舖
#moooveat #moooveatfood#moooveat馬來西亞菜#moooveat茶餐#馬來西亞餐廳#肉骨茶#特色茶餐#moooveat尖沙咀#尖沙咀美食#打卡美食#探店#手機食先#滋補湯#大大塊雞扒