呢間餐廳好特別,走懷舊特色風格,未入去已經有個好大嘅霓虹燈牌,入面有好多唔多佈置,超級多打卡位,同朋友嚟chill下真係唔錯~而且呢度空間感十足,一張枱嘅空間好大,一班朋友嚟玩/girls talk嘅好地方呢到啲餐名好特別,有心思諗過,欣賞👍🏼豉汁骨精蒸煲仔飯用錫紙盒裝住,比我想像中整得好食😋啲飯粒粒分明,啲飯焦溝埋甜豉油,仲有辣菜脯,撈勻嚟食好好食~轟落去即炸火腩個名好特別🤣果然名不虛傳~個火腩好juicy,炸到個皮好脆!!中間有啲半瘦嘅肉好味😋最重要點埋南乳醬同芥末醬,加埋嚟食,推薦👍🏼難得happy weekend,點咗兩杯懷舊特飲雞尾酒特飲~城寨x酸檸茶Tipsylemon tea/Volka/Peach/Lemon大力特飲 有Yakult/Vodka/Peach/Orange個杯已經值得叫,大型益力多🤣🤣酸甜適中,第一啖飲係益力多,之後先慢慢feel到volka,溝得好飲

呢到啲餐名好特別,有心思諗過,欣賞👍🏼
豉汁骨精蒸煲仔飯
用錫紙盒裝住,比我想像中整得好食😋

轟落去即炸火腩
最重要點埋南乳醬同芥末醬,加埋嚟食,推薦👍🏼

城寨x酸檸茶

大力特飲
有Yakult/Vodka/Peach/Orange
個杯已經值得叫,大型益力多🤣🤣