2009-10-28
老實講, 佢呢個主題真係好成功咁吸引到我同我朋友去試 .. 不過間野又唔近mtr .. 我同朋友都係要問左人先知間野係邊 .. 間野既設計真係幾令! 不過d 食物味道就不太特別了 .. 我地去到就試左「冰室三寶」 .. 包括一個咖啡蛋tart, 咖啡雞尾包 同埋普通菠羅油" 另外仲叫左當日既特別推介飲品 - hazelnut coffee 同 mint mocha~ 個咖啡tart 得d 蛋好味 .. 個皮因為落左咖啡味而變得怪怪的 .. 至於咖啡雞尾包就好少少 .. 椰絲味同咖啡味都好重 .. 雖然甜但食完會好滯 ..菠羅油算係三寶之中最正常既一個 .. 我幾鍾意佢係用麥包整 .. 同平時果d 菠羅包好唔同 .. 中間舊牛油好厚 .. 我同朋友share 黎食都覺得好飽 .. /_\"至於果兩杯野飲 .. 如果你唔叫佢少冰既話 .. 佢可以成杯都係冰咁樣比你飲咖!! 我地去食果日都見到有唔少人拎住相機周圍影 .. 而店內亦有標示寫住「請亂拍照」 .. 相當攪鬼" 如果想影下香港既特色野 .. 可以一去 .. 但如果想食冰室三寶就唔係太建議了"