2020-11-20 63 瀏覽
今日係最後一個2字頭嘅生日🥱年紀大了剩係想平淡中渡過🙃諗起後生嘅時候成日都食放題🌝今日要懷緬下過去❣️食返個日式放題🔥6點零到未有人排隊即刻入得😊我地坐近門口位置🙃座位好闊落🥰椅背夠高有空間感唔駛同人面對面食🤪出面有熟食小食區、飲品、生果區🙃最正係個爆谷機🔥見到都童心返哂嚟😄入正題先❣️🔺三文魚刺身🔺肥大肉厚❣️色澤均勻👍🏻都新鮮質素唔錯❣️🔺蝦刺身🔺好鮮甜入口即溶👍🏻🔺蟹柳🔺唔係假蟹柳😂呢個係真蟹柳🤪滿滿嘅蟹肉好味😋另外象拔蚌➕赤背➕螺片都唔錯🌝🔹三文魚腩壽司🔹好肥美❣️有淡淡嘅油脂味🥰🔹吞拿魚壽司🔹新鮮無腥味🥰入口溶化👍🏻🔹鰻魚芝士壽司🔹呢個配搭真係點食都正😏🔸芝麻雞翼🔸外皮香脆👍🏻雞翼都醃得好入味唔會過咸❣️🔸泰式炒椰菜🔸辣辣地🤤炒得好有鑊氣❣️🔸雞軟骨串串🔸燒到脆卜卜🔥🉐羊架🉐必食❣️肉質鮮嫩🥰無諗過放題會有咁嘅質素👍🏻🔥炸物🔥中意食榴槤嘅朋友仔一定要試炸榴連🌝好味😋榴槤炸過之後好香甜😊仲有芝士年糕好煙韌🤤天婦羅🍤炸粉唔會太厚🌝唔錯最後食埋甜品埋尾🥰有Haagen-Dazs同Movenpick😏每人限叫一款🌝焦糖好味不過甜咗啲🥺咁嘅價錢嚟講質素算唔錯🌝

🔺三文魚刺身🔺肥大肉厚❣️色澤均勻👍🏻都新鮮質素唔錯❣️
🔺蝦刺身🔺好鮮甜入口即溶👍🏻