2018-11-15 402 瀏覽
一開始本身排隊攞籌碼排隊等金鳳,但係由於太多人見到隔離好媽媽玻璃門黐住金剛小儀嘅相,就抱住期待嘅心情去試吓啦,心諗應該唔會中伏嘅。。。。一開頭嘅服務態度都OK嘅,但係直到我哋坐低嗌嘢食開始有個戴眼鏡長頭髮紮馬尾嘅女人就幫我地落order,服務態度差;仲好串串共添!話就話成間野嘅設計都OK,坐位都尚算舒服,但其他嘢都好唔掂囉!話就話$50,1個滷肉飯套餐係好抵,但嚟到之後令人大跌眼鏡,心諗:我加多幾蚊雞去食101唔好?賣相差、啲飯林到好似爛飯、仲要一啲伴菜都冇?!唔通金剛小儀都係食呢啲?我friend就叫咗$72嘅三杯雞套餐,佢附送埋一杯台式飲品,但係啲珍珠硬到好似冇煮過咁!要用力咬先咬得開,碗飯都照舊係爛飯啦!我friend食咗半就唔好再食落去啦!之後我friend見到Menu有蚵仔煎,就叫咗個,點知中伏!如果冇醬料嘅存在,我真係食唔出仲有其他味囉!同台灣嘅蚵仔煎完全好大分別!啲生蠔仔完全冇味,淡茂茂!成個蚵仔煎非常之多汁,好多水水!啲色水仲好雞蛋金黃添,完全冇煎過嘅金黃色今晚餐飯真係不得了!除咗裝修OK,其他我都不予置評!PS:我食完即刻肚屙啦!我friend返到屋企個肚都囉囉攣啊

心諗:我加多幾蚊雞去食101唔好?

賣相差、啲飯林到好似爛飯、
仲要一啲伴菜都冇?!唔通金剛小儀都係食呢啲?

今晚餐飯真係不得了!除咗裝修OK,其他我都不予置評!