2019-01-31 33 瀏覽
睇來我真係好耐冇喺旺角中心食嘢,以前中學時期經常去旺角中心買衫👗同埋食撈麵🍜,好懷念果段時期嘅開心快樂。今次比我見到角落頭位置原來有個小食corner🏟,下午四點幾都幾多人了,就學下啲🙆🏻‍♀️妹妹仔買幾款小食自己食吓,買買下就買左四款,🤷‍♀️搞到啲人以為我好大食(咁事實又真係嘅)🤣 不過都要講返佢啲味道都唔錯喎竟然👍🏻,比我想像中還要好,而且真係新鮮即叫即整,之後會比一個🖱電子等候牌客人,如果攞得食物嘅時候會必必響架,而家啲科技真係先進了。不得不讚原味牛柳粒,咬落去質感好軟熟,面頭還有幾粒黑椒夠晒滋味。芝士流沙鹹蛋黃炸雞粒賣相好精美,厚厚嘅芝士醬鋪滿面頭,原來當中含有鹹蛋黃味道,唔好以為淋左醬汁之後會有軟林林嘅外皮,反而係有香脆嘅口感!芝士肉醬薯條即叫即整,啖啖肉醬。還有法式芝士龍蝦汁炸蝦餅撈麵喺出面真係未見過,估唔到龍蝦汁撈麵又真係幾正喎。仲有數之不盡嘅美食,行完街一定要過嚟試吓。

芝士肉醬薯條即叫即整,啖啖肉醬。

仲有數之不盡嘅美食,行完街一定要過嚟試吓。