2011-12-14 69 瀏覽
朋友同很多不同的人曾經說過這間的乾炒牛河又得,粥又得,叉燒燒鵝又得. 所以試完又去再試.這邊已經寫過幾次,自己 Blog 都寫過. 但久不久就會經過這邊吃點東西試試有無好啲或差了點. .叉燒燒鵝飯 -$27啲燒鵝 tough, jail 都 jail 唔開,拿去對面先達 jail break 佢先. 放置於一邊放棄.叉燒, 記憶中以前甜味重但邊燒得不夠燶, 但今次的就無咩味也是乾過撒哈拉.飯反而煮得不錯的. 老實講食燒味好多地方都不錯, 就算快餐店有時都做得很好味. 但也有時就要碰碰運氣. 但碰親的也未見佳處, 唯有人地喜歡就去吃, 我會再開始發掘同選擇其他的店碰碰運氣! 2.5/5.乾炒牛河 -上次吃的, 無鑊氣, 油多, 上的汁同色都唔夠. 牛肉都 OK 嘅, 但一啲都唔出色. 2.5/5

叉燒燒鵝飯 -$27
飯反而煮得不錯的.

乾炒牛河 -