2020-09-09
韓牛韓式燒烤 (旺角) 📍旺角彌敦道601號創興廣場1樓今日要去創興LIVING PLAZA買野,剛好晚飯時段,見到一樓有韓燒燒肉放題,價錢合宜,就決定簡呢間任食韓燒放題。呢間韓國燒烤食物種類繁多,除了有不同醃好既肉類生料,仲有不同款熟食、甜品🍮、雪糕🍦呀💕燒烤肉類有好多款,推介必食雞腎,燒完之後香噴噴,好有咬口,醃得甜甜地。仲有醃牛肉、羊肉同豬肉,多不勝數,而蔬菜🥬都有好多選擇,有我最愛金菇肥牛卷,牛肉香氣油脂融入金菇,又有南瓜🎃,茄子🍆,可以解一解膩。熟食類竟然有豬腳姜❤️補一補骨膠原,蛋已經浸到變鐵蛋🤣女士養生之選。仲有大量韓國小食,泡菜、魚仔、酸辣無骨鳳爪、炸蝦、蝦片、仲有沙律🥗。甜品🍮有朱古力噴泉⛲️同軟雪糕🍦,仲有一埋水果🥭,有火龍果、蜜瓜、仲有桂花糕、豆腐花,多到花多眼亂。有維記開心果味雪糕,吾小心食左兩杯。飲品都係任飲嫁❤️有汽水,仲有燒肉必配既啤酒🍻,仲有最養生既無糖烏龍茶。地方寛廣,提供卡位坐,抽風都做得不錯,因疫情,有提供隔板分隔。總結:食物款式多 平價韓燒放題#旺角#韓國🇰🇷料理#韓牛韓式燒烤#多款食物#韓國小食#醃牛肉#放題#任食#雪糕🍦
旺角彌敦道601號創興廣場1樓
總結: