2020-02-22 151 瀏覽
今日係我同男朋友三週年紀念日,諗住出去搵間黃店食餐飯,知道呢度有得畫碟,所以就book左呢度啦!其實之前已經來過一次,但因為諗唔到食咩好,又想帶男朋友來据扒我地就order左一人一個set dinner,包餐湯,主菜同飲品。不過佢既牛柳就好似比較細份,$188,同埋配菜都好少,得兩舊薯角。帶子黑松露意粉味道就ok既,但都係細份左d,肚餓到食完返屋企仲煮左個面食最後就上埋個甜品,因為book枱既時候同佢講左想寫碟,等上甜品個陣比個surprise男朋友~朱古力心太軟係ok既,配上雪糕🍦好似係海鹽雪糕,唔會太鹹,價錢呢個都ok,$58出面食都差唔多總括來講,set dinner略為覺得有d貴,份量如果可以正常返d就更好,男朋友都話覺得太迷你⋯

2020-02-20
慶祝紀念