2019-05-14 50 瀏覽
母親節食飯例牌多人, 識趣嘅媽媽就話不如遲兩日先食, 所以我哋揀咗平日嚟食放題, 一來唔使同人逼, 二嚟招呼都會好啲。媽媽成日話大鴻輝點解咁多人排隊, 因為呢度好多食店, 而且好多都係高質抵食, 今次我哋就試下10樓嘅滿屋。環境都好闊落,全部一卡卡。 時間尚早所以人流唔會好密集。都有冷盤海鮮, 青口、蜆、翡翠螺。刺身嘅種類都好多, 三文魚、油甘魚、劍魚腩、希靈魚、 帶子、大赤蝦、赤貝、甜蝦 …… 二百零蚊位,有咁嘅質素,確係抵 。 大部分都係厚切, 有冇乜漏單,讚。好欣賞佢啲軍艦係即叫即做, 紫菜上到嚟仲喺脆卜卜,正。天婦羅即叫即炸,熱辣辣 。 佢除咗有蝦、蕃薯之外, 仲有海鰻, 呢樣嘢都幾特別。我見細路仔好鍾意呢兩啲出面嘅餐廳好少見。爆谷機棉花糖機啲甜品都唔錯,唔會hea做推介嘅燒物有燒蝦, 即叫即燒, 味道啱啱好, 雞軟骨都ok嘅。佢嘅榴槤炸彈都係超正, 一個人食咗四粒, 芝麻雞翼、 芝士年糕都不錯。P.S. 見到隔離枱嘅楊枝甘露加雪糕好正, 但我真係食唔落啦。
環境都好闊落,全部一卡卡。 時間尚早所以人流唔會好密集。

都有冷盤海鮮, 青口、蜆、翡翠螺。

好欣賞佢啲軍艦係即叫即做, 紫菜上到嚟仲喺脆卜卜,正。

我見細路仔好鍾意呢兩啲出面嘅餐廳好少見。

爆谷機

棉花糖機
甜品都唔錯,唔會hea做

2019-05-14
慶祝紀念