2020-06-24 400 瀏覽
經過尖沙咀,有見到網上嘅評語對呢間餐廳好好,所以就不知不覺入咗去啦!首先呢間係西班牙餐廳,本人自己都去過西班牙所以對西班牙嘅美食充滿希望。尤其係西班牙海鮮飯,但係我對呢間餐廳嘅海鮮飯就極之失望,完全係改變左西班牙嘅味道,亦都食唔到係西班牙嘅風味,只係食得出廚師將所有嘅海鮮融合埋一齊就上枱!唔可以話呢間餐廳唔好味,但係就一般般,所以就令到我有些少失望,亦都唔會再考慮光臨! 而且見識到老員工唔專業嘅服務,有一個服務員好好 10分盡責盡量滿足客人嘅需要不停幫客人加水,可能係新入職嘅關係所以落單是有些小錯誤,而且錯誤不停發生包括喺其他客人嘅order,但係類似經理嘅人就不停在客人面前訓斥他,當我買單時又唔會多謝客人,只係橋埋雙手企喺度! 所以你間餐廳嘅服務同我哋講係零分,仲要計+1,簡直係唔成正比!
2020-06-22