第一次寫食評竟然係要比劣評今日一行3人2:30pm非繁忙時段去左上環呢間泰妃雞, 入到店舖門口有個男人(我諗係老闆)叫我地入去最入近廁所果張6人枱, 隔離已經有3個人坐係度食緊, 我地都無所謂諗住照坐啦。剛剛樓梯底張圓形枱2個食客走去埋單, 個女侍應就比我地坐果張圓枱啦。準備叫野食之際, 果個男人突然衝埋黎我地張枱, 雙手拍枱+態度極之惡劣+粗聲大氣咁話: "我有5個客係出面, 你地去果度啦! (指返去廁所果張枱)"。態度語氣簡直惡劣到爆!!!!!!!!!!有無搞錯, 拍枱趕客咁都得???? 我地話唔食走啦, 佢竟然仲再大大聲聲咁講"無所謂呀~~"。比d咁無禮貌咁無品既人激一激, 咩胃口都無啦。今時今日咁既服務態度點得嫁, 連最基本既待客禮貌都無。如果你話"唔該, 可唔可以讓一讓張枱"都話呀, 拍枱!? 果位仁兄(唔理你係老闆定經理)咁差既態度, 好好檢討下啦!
第一次寫食評竟然係要比劣評

果位仁兄(唔理你係老闆定經理)咁差既態度, 好好檢討下啦!
2012-03-30