2019-11-21 738 瀏覽
2019年11月21日 12點20 我唸住買嘢食同買隻蘋果汁啦!被個職員告知:唔做我生意!麻煩我離開!咁我一來冇搗亂,二來冇食霸王餐,三來冇偷嘢!四來冇打尖! 咁我就話:點解唔做我生意啊?你有乜資格話唔做我生意啊!叫你老細來同我講唔做我生意啦!咁佢就講:我就有資格,不需要經過我老細,麻煩你離開,我唔做你生意!佢地其他同事都聽到㗎!咁我想問呢間所謂嘅素食館出來嘅職員就係咁嘅態度對待個客人?乜叫服務性行業?連最基本比度個客嘅服務都做唔度?我唔理佢係乜職位啦,無啦啦被告知唔做我生意!我真係覺得好搞笑lor~呢間公司啲職員咁樣做上頭都唔理,咁嘅服務態度遲早執得啦!真係太差了!以後一定唔幫襯,都會叫身邊啲人唔好來!一大早唸住心情靚靚過來食個lunch,比個咁嘅職員搞度心情差曬!太嘔心了!順便上傳張職員相,冇著工衣,冇帶名牌,戴住耳機,禁住手機返工!唔知佢乜料到啦!奉勸各位米來幫襯,廢事食飽一肚氣!