2020-02-06
#82.🔻 果醬雪糕窩夫餅🍨🧇(全份)💲72.可能我太期待 所以有點失望😢💦 首先窩夫等了差不多4️⃣5️⃣分鐘才有 仲要隔離幾枱遲過我哋嚟都有💥 店員的態度很不耐煩 搞到未食已經成肚火😡🔥.窩夫的外貌都算吸引 尤其果醬的份量很慷慨🤩 今次我們的是玉桂蘋果味🍎 無添加自家製真是特別不同🤤 蘋果味道很突出很清新 feel到不會加了很多人造色素或者糖🥰 配上窩夫真是好夾.不過水果的份量和款式略嫌有啲少😕 只是兩三件香蕉🍌 奇異果🥝 和蘋果 窩夫比較鬆軟 但不夠脆口 (明明是新鮮焗起😔) 雪糕只有雲呢拿味 如果有更多口味選擇會更好🙈.🕵🏻♀️✍🏻總括而言 這次的經歷真是有點失望😣🥺 果醬是出色的 可是不論食物或者店員的態度都比期望有落差😞 我會寧願外賣一罐果醬帶走💃 順帶一提 它有不同特別口味的果醬可以購買😛 例如木瓜雪耳 熱帶風情🌴🥭 桂花雪梨🍐 蛋黃菠蘿等等🍍.如果大家有什麼隠世小店或者餐廳都可以在下面留言或者pm我去試食呀😏🥳.好味度:😋😋😋 (6/10)服務度:✅✅ (4/10)環境度:💝💝💝 (6/10)推薦度:👍👍👍 (5/10)性價比:‼️‼️‼️ (6/10).📌 一起果醬 西貢市場街9號
🔻 果醬雪糕窩夫餅🍨🧇(全份)💲72
🕵🏻♀️✍🏻
好味度:😋😋😋 (6/10)
服務度:✅✅ (4/10)
環境度:💝💝💝 (6/10)
推薦度:👍👍👍 (5/10)
性價比:‼️‼️‼️ (6/10)
📌 一起果醬
西貢市場街9號地下
#hkig #food #foodporn #hkfood #hkfoodie #foodlover #foodie #traveller #foodaholic #followforfood #hk #blogger #instafood #香港美食 #吃貨 #食好西 #黃圈 #黃店 #懲罰 #黃色經濟圈 #西貢 #coffeeshop #一起果醬 #letsjam #hkprotest #三罷 #香港 #wlc的小部落