2018-09-14
第一次寫comment , 因為真係太太太嬲因為女朋友鐘意,所以有時會去食宵夜, 起初一兩次去,老闆(or 太子爺) 吾係度, d 泰國姐姐 仲幾好禮貌, 但去第3/4 次, 老闆(or 太子爺)出現了!!!!見佢黑口黑面, 落單冇咩耐性 , 就快快手落完單食完野走, (途中見過佢一次沖波羅冰 沖多左隻杯滿得滯 竟然用 spoon 自己 lam 走左多餘的,再俾我,我成杯野吾飲) 但有一次真係頂吾順佢d 態度, 果日係平日 我大約十點入去 門口冇客,亦冇waiter 係門口招呼 ,我見有空枱味行入去, 個老闆(or 太子爺)係另一邊轉出泥 好大聲 咁講 出去等啦. 我個下心諗 XXXX, 跟住1 分鐘佢俾番同一張枱我...無錯,佢d 野係幾好食, 但佢老闆(or 太子爺) 侍住自己好生意 就睇吾起d 客, 佢人格十分有問題,完全吾想俾$佢賺, 何必俾$受氣?
題外話/補充資料:
之前去開個泰國姐姐 好好禮貌 好好笑容 係門口負責 燒野食 同收$個個有冇人知佢去左邊間做