外賣自取(非peak hour) ,打電話去個陣個姐姐本身都無咩禮貌,到去拎麵,一行入去(外賣自取部),見佢地忙,都有耐性咁想佢地忙完先開口問,點知就被人喝,大大聲問你幾多號,叫我自己係成堆麵到揾(眼神都幾衰),我朋友聽到本身㩒緊電話都呆一呆同我對望,其實附近鰂魚涌都有間三哥加譚仔,so far次次去個兩間啲姐姐都係超級有禮貌,我本身都唔係話鍾意投訴既人,但食得連鎖店,你都知味道個啲係點,食既變相就係服務,入去拎麵成個過程先三分鐘但就好似你欠左佢咁,令到人星期日放假個心情都即刻差左。或者呢間多外賣訂單,啲姐姐真係好忙啦whatever,但開得門做生意,最重要同附近兩間個對比太大,有得揀既情況下,以後都唔去呢間!
外賣自取