(非會員)
同男朋友兩個人食,叫左﹕三文魚﹑甜蝦﹑赤蚌﹑象拔蚌﹑(魚立)魚﹑油金魚﹑帶子等壽司+ 牛肉火+日式炸蝦餅d壽司除左帶子外,其他的都唔係好新鮮,一d鮮味都冇。牛肉火好好味。個日式炸蝦餅就等左勁耐先到,仲要之前追call的時候個侍應好似唔想理你咁款,話幫你跟跟後影都冇埋。到埋單時發現原來之前叫的赤蚌係變左活赤貝(赤蚌係$16而赤貝係$38),問個侍應話我地冇叫過赤貝,點知呢個女侍應就係幫我落單果個人,以下係我地的對話女侍應﹕「你叫的係赤貝,唔係赤蚌」(我覺得好奇怪o羅,我叫乜食我唔知,你仲要咁質疑我?我係佢地果張餐紙度有剔低自己叫乜食,咪指比佢睇)我﹕「我剔都係赤蚌,點會叫赤貝呀」佢就繼續地話我,仲要好肯定咁話﹕「你落order時係叫赤貝,之後叫油金魚嘛」之後呢個侍應就一直都唔出聲好似啞左咁,冇話唔好意思幫你check下係黎左個赤貝定係赤蚌,亦都唔肯承認自己聽錯或落錯單。講真,我地真係食左個係赤貝的話,咁當然一定會比錢啦!我問個侍應點解會係赤貝係因我地真係冇叫過嘛,只係想問清楚d,冇理由冇食過都要收赤貝個價錢嘛。但呢個侍應的態度好有問題,我心諗,唔係呀嘛小姐,你say個sorry話你落錯單
同男朋友兩個人食,叫左﹕

d壽司除左帶子外,其他的都唔係好新鮮,一d鮮味都冇。

牛肉火好好味。

侍應﹕「你叫的係赤貝,唔係赤蚌」
我﹕「我剔都係赤蚌,點會叫赤貝呀」

講真,我地真係食左個係赤貝的話,咁當然一定會比錢啦!我問個侍應點解會係赤貝係因我地真係冇叫過嘛,只係想問清楚d,冇理由冇食過都要收赤貝個價錢嘛。但呢個侍應的態度好有問題,我心諗,唔係呀嘛小姐,你say個sorry話你落錯單好,話自己聽錯又好,我都會比錢的,差果十幾蚊,只係想問下點解會變左赤貝的價錢o者,唔通咁都有錯???

食物唔新鮮,唔抵食,仲要食完肚瀉添。bad list呢間野,一定唔會再去。唔抵食之餘仲要買難受。