(非會員)
2010-08-22 1398 瀏覽
本人因為網頁介紹此CAFE 既可室外BBQ,又可室內玩WII和CARD GAME,所以早在星期前就BOOK左這裏和朋友聚會.怎料, 一上CAFE,原來只是供應室外既一張枱和燒烤爐,原因就係室內因有包場,所以我地係無得入去室內活動 (BOOK之前又唔講喎) 最離譜係玩WII要另外BOOK,這是否應該係店主在我地BOOK之前需要說明呢, 店主仲要怪我地BOOK之前無問清楚,其實在BOOK之前我地有問CAFE過有乜野可以提供俾我地玩,店主有講過WII和CARD GAME,但我地點會知道需要另外BOOK呢,如果我地一早知道包左場同咁既服務態度,我地仲會唔會在室外30幾度既天氣底下燒野食呢,所以我覺得俾網頁誤導左,建議消費者小心選擇此類樓上CAFE.$128這三小時BBQ不值得, 食物一般,加上因為一路食,樓上LONG衫係咁滴水落黎,仲有冷氣機滴水, 又無太陽傘, 真的很難受, 建議去偏遠既大型燒烤場更值得和舒適.

2010-08-21