2020-03-03 35 瀏覽
行街行到口渴又攰, 咁岩經過ChaTraMue見到佢介紹緊兩款飲品就同同事一人一杯試下。沒有預期的排隊人潮,但也一直有人買,不用排隊覺得太好了~店內環境唔錯,係個休息嘅好地方。 手標牌ChaTraMue為泰國茶葉品牌,泰國街頭巷尾的餐廳、小攤檔,只要沖泡泰式奶茶,也必使用手標牌茶葉,今次來港開店除了會有最正宗的泰國奶茶,香濃甜美,茶甘滿滿的正宗泰式奶茶或其他茶類特飲。此外,不得不試♕✧✧✧✧✧✧✧✧✧♕ 【正宗泰國薑奶茶】(熱) 泰式奶茶個茶味比港式奶茶濃郁,加左薑味飲完成個人都暖粒粒,岩晒涼涼地嘅天氣。 ✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧ 【泰式香芋鮮奶】(凍) 淡淡芋頭香味加上鮮奶剛剛好又唔會漏。
2020-03-02
5 分鐘 (堂食)