2021-01-13
👧🏻😋👅🍽✨- Moo Moo 🐮🍔🍟✨可以WhatsApp落單,見D人行入黎即刻拎得!✨服務態度好好,D位又舒服,仲有室外位好chill-經典之堡 $60✨當要知道餐廳堅唔堅,一定要試佢既 signature✨呢度既 Classic用安格斯牛,芝士,蕃茄、生菜,同自製Moo Moo汁✨漢堡醃味夠之餘又唔會cover左本身既牛味,因為本身塊安格斯好靚好濃牛味,又夠juicy唔會實的的✨包如圖烤焗到脆卜卜,成個包唔會太濕-鹹蛋黃雞堡 $69✨試完signature緊係要試創新口味✨鹹蛋黃入饌西餐就成日見,但配落burger好多時都係炸,呢度係就用煎焗方式,冇咁油膩,係減肥胃食既你同我既恩物 😍-✨除左burger,佢個lunch set可加配薯條/沙律加汽水,而我就再升個有醬既薯條,收我$28都冇揸流攤 😎-芝士肉醬薯條配汽水 加$28✨落左勁多芝士同肉醬好鹹香✨車打仲識拉絲-肉汁芝士薯條配汽水 $28✨肉汁芝士比較少見,睇落好水但完全唔會整淋啲薯條,反而食落好滑-汽水轉冰茶 +$12 (檸檬味)✨因為鐘意酸野揀左檸檬,叫果陣都驚佢係凍檸茶收我$12✨但好彩飲落唔似😂 佢味道有啲似康師傅
Moo Moo 🐮🍔🍟
✨可以WhatsApp落單,見D人行入黎即刻拎得!
✨服務態度好好,D位又舒服,仲有室外位好chill
經典之堡 $60
✨當要知道餐廳堅唔堅,一定要試佢既 signature
✨包如圖烤焗到脆卜卜,成個包唔會太濕
鹹蛋黃雞堡 $69
✨試完signature緊係要試創新口味
芝士肉醬薯條配汽水 加$28
✨落左勁多芝士同肉醬好鹹香
✨車打仲識拉絲
肉汁芝士薯條配汽水 $28
汽水轉冰茶 +$12 (檸檬味)
✨因為鐘意酸野揀左檸檬,叫果陣都驚佢係凍檸茶收我$12
✨但好彩飲落唔似😂 佢味道有啲似康師傅但冇佢咁甜,都幾好檸檬味
✨酸酸地好開胃,冬天飲冰茶真係挑戰人體極限 🥶