2018-08-10 76 瀏覽
收工經過龍城望過對面被窗口D八哥公仔吸引到,原來新開咗間以八哥為主題嘅餐廳。愛狗之人嘅我決定上去睇下,大發現!成間餐廳都係拍攝靚位,位置好寬敞好舒服無咩壓迫感,啱哂三五知己黎把酒尋歡。由於聽日仲要返工關係叫咗杯熱朱古力 ($40),好彩叫咗熱飲,因為熱飲先有PUG圖案呢,CUTE CUTE。叫咗幾款小食同一個主食試下:燒烤瑞士芝士多士 (2件) $28芝士味好香口, 每人1件實在唔夠皮,ENCORE多一碟,最後一人兩件好滿足。黑松露薯條 $58次次見到MENU都會叫 ^__^ 薯條即炸好夠熱好脆,黑松露絕對係不能抗拒嘅味道!滋味單骨雞翼三重奏 (10件) $98單骨要加分啊食得好方便同埋D肉好滑嫩一D都唔”鞋”,D醬又好惹味食唔停口,推介啊!黑松露牛肝菌意大利飯 $148啖啖黑松露味, 飯唔會太硬太淋身, 口感剛剛好,為今晚晚餐畫上完美句號 ^__^P.s建議大家如果想窗口位一定要預早book,因為見到窗口位於長期都full的

愛狗之人嘅我決定上去睇下,大發現!
叫咗幾款小食同一個主食試下:

燒烤瑞士芝士多士 (2件) $28