2023-04-19
🤓我地兩個人食得好瘋狂,一次過點勁多野食,平時我地勁鐘意去日本,🥸食日本野又點少得我地,每一次都會試晒唔同既野先滿足,😝而我朋友基本上就是一個出色既食家,係食評專家,😗每一次食完都會比意見 🫴🏻最重要係呢度坐得好舒服,服務都好滿意 😇壽喜燒式鍋烏冬呢個烏冬真係唔講得笑,佢既用料相當多,面層既蛋最吸引我,佢既豆腐係有煮過再放落湯度,佢既大蔥好好食,唔好漏左佢個湯底,原來都好好飲 😇牡丹蝦頭湯都好有創意,加埋隻牡丹蝦落去,令到佢既湯可以升華到更鮮味,而且做出來既湯係隔合埋一齊,好夾好飲😇燒和牛和牛好新鮮,我只係食左兩塊,因為太好食我朋友佢係咁搶來食,食完佢先發現原來佢食多左,好食到太過份 😇海鰻天婦羅一樣無失色,好大塊既天婦羅,裡面海鰻既肉都好飽滿,總知都係好食既😇鰆魚他他燒好高質,有兩種層次兩種口感,裡到外都控制得好好,仲有佢個鮮味係度😇蔥吞拿魚腩細卷呢個小食都唔差喎,可以包住咁大舊吞拿魚,一口食落去真係好好食😇炸軟殼蟹呢隻蟹真係好大隻,做得好好食,我地都開始食飽,炸得好香口,完全係由頭香到落尾,裡面既蟹肉腍腍地又有蟹味😇三文魚牛油果沙律清清地既沙律,營養好豐富,一樣都咁好食
🫴🏻最重要係呢度坐得好舒服,服務都好滿意
😇燒和牛
😇海鰻天婦羅
😇鰆魚他他燒
😇蔥吞拿魚腩細卷
😇炸軟殼蟹
😇三文魚牛油果沙律
清清地既沙律,營養好豐富,一樣都咁好食