2K
2006-04-23 0 瀏覽
平日食慣銅鑼灣店, 今日lunch 第一次幫襯朗豪坊呢間, 叫0左個Pasta set (忌廉汁煙肉雞蛋意粉), 加杯熱檸水.意粉比想像中差... 口感幾彈牙的, 但個人覺得仍然太腍; d 煙肉無乜味; d 忌廉汁就多到瀉晒, 亦幾稀, 有d 似湯-_- 同埋其實賣相麻麻0地好睇, mainly 因為d 蛋溶0左落d 忌廉汁到, 搞到非常一pat pat 黃黃0地色0既0野咁.環境ok, 不過發覺籐椅其實唔好坐; service... 都ok 0既.0岩0岩先見到之前d 食評話d cakes 好食過d main dishes! 早知淨係食cake 啦. 下次食意粉, 都係去銅鑼灣/尖沙咀好d -_-