2020-04-13
🐻有時拍拖撞正附近無咁多特色小店,唯有試下未試過既餐廳搏一搏 😂 今次見佢餐牌有幾多野揀,所以膽粗粗入去試下佢先 😛 落order自己scan qr code 落單,都幾方便,而且野食好快就上枱啦🤪今次🐻叫左多少少野食既二人餐,「特濃南瓜粟米忌廉湯」、「香草雞肉凱撒沙律(半份)」、「蒜味芝士雞翼(4隻)」、「芝士煙肉帶子忌廉意粉」、「照燒雞蛋黃醬pizza」仲有甜品同飲品 🙈🙈 其實都幾多野😛 推介/ 意見‼️✨「特濃南瓜粟米忌廉湯」非常有驚喜 🎃 濃郁南瓜蓉加上暖暖忌廉一齊飲,作為一餐既開頭無得輸,應該係我飲過最好飲既南瓜湯❗️✨「照燒雞蛋黃醬pizza」醬汁加雞肉同薄身pizza係絕配,集團一直以來都有尼款pizza,雖然今次食咸左少少,但都係惹味既❗️💣「芝士煙肉帶子忌廉意粉」有點失望,以為佢以意粉為主題,但偏偏試左尼款唔夠creamy既意粉,比較乾身,似炒意粉多點,大家要留意 🤔價錢‼️$318 二人套餐 (另加一服務費)
推介/ 意見‼️
價錢‼️
$318 二人套餐
(另加一服務費)