2025-08-01 187 瀏覽
圓方赴約,來佐一間好chill嘅意大利餐廳。歐陸風情嘅裝修、墻上面嘅掛畫又帶小小美國風、室內外都有位可以隨心坐,想享受室內燈光氛圍音樂冷氣或者想吹戶外自然風都得,黎食飯或happy hour gathering嘅大多數都係外國人,連餐廳侍應好多都係外國人,哈哈差啲覺得自己瞬移去佐旅行食飯。可能受成個氛圍帶動,身心愉悅,令到成個就餐經歷變得好加分,可以好放鬆咁享受啲嘢食。點佐個pizza、迷你漢堡同一個brownie,兩杯Mocktail,pizza係正宗嘅,睇個餅底就知;brownie驚喜,因為無expect佢係即叫即整嘅,等15分鐘上台係熱辣辣嘅,搭配埋個雪糕球一齊入口,冰火兩重天,超正啊。之後如果返工太攰,會再來呢度chill下叉下電啊。