2019-10-02 1260 瀏覽
好耐之前食過意粉狂熱覺得ok😊, 今日突然又想食意粉🍝, 收左工就同男朋友去食😊🤭 因為唔想諗嘅關係所以就揀左個2人set dinner食, 有9個items🤣橙汁同芒果黃香李煎茶🍊🍵特濃南瓜粟米忌廉湯🥣, 湯嘅味道唔錯, 食到南瓜蓉同粟米🌽嘅甜味法式芝士洋蔥湯🥣, 洋蔥味道濃郁, 但芝士🧀味道唔算重鮭魚凱撒沙律🐟🥗, 沙律菜爽脆新鮮, 香草三文魚味道唔錯😊香烤黑安格斯西冷牛排(+$48)🐂🥩, 牛排用鐵板上嘅, 香氣撲鼻, 份量都唔算少, 牛排有香草牛油係面, 非常邪惡😈, 牛肉肉質鮮嫩, 無筋唔韌, 幾好味! 薯角🥔香脆而且非常熱辣辣!檸檬蜜糖雞翼🍯🐔, 雞翼烤得唔錯, 加埋檸檬蜜糖, 味道清新又好味😋芝士肉醬千層麵🍜, 肉醬幾多, 闊麵軟硬度適中, 芝士份量較少, 唔太拉到絲是日甜品🍰係Tiramisu, 味道唔錯, 不過不失😊總結: 食物質素唔錯, 環境幾大幾舒服, 如果份量可以大份少少會更好😊

橙汁同芒果黃香李煎茶🍊🍵

法式芝士洋蔥湯🥣, 洋蔥味道濃郁, 但芝士🧀味道唔算重

鮭魚凱撒沙律🐟🥗, 沙律菜爽脆新鮮, 香草三文魚味道唔錯😊

是日甜品🍰係Tiramisu, 味道唔錯, 不過不失😊

2019-09-30
  • 香烤黑安格斯西冷牛扒