2018-01-16 72 瀏覽
見完客係街見到個易拉架有間素食的意大利菜, 於是入去試下先, 我地叫左2款APPETIZER, 係OPEN RICE見到個個都食既薯條伴黑松露醬, HAHA 緊係要試下啦, 薯條大大條, 香脆得黎又唔會炸到乾哂, 加埋呢個黑松露醬一齊食還令到薯條高級起來, HAHA..... 黑松露味道又唔會蓋過薯條既香味.另1款我地叫左蕃茄芝士迷你盤, 蕃茄新鮮鮮甜, 再加上黑醋酸酸味味好開胃, 不過最特別既係D芝士粒粒竟然係素芝士黎架, 但味道依然有好香濃既芝士味, 將芝士,蕃茄,沙律菜一齊食味道&口感也很豐富.哈哈…鍾意食飯既我地叫左松露蘆筍義大利飯 & 牛肝菌義大利飯, 義大利飯煮得剛好, 唔會太硬又唔會太淋, 有咬口, 而且每一粒飯都被醬汁包住, 正!! 其實2個既味道都差唔多, 但牛肝菌個個菇味會比較出.我地仲叫左支白酒嘆下TIM, 味道不是太濃烈, 清清地, 一邊食意大利素菜, 一邊吹吹水嘆下酒, 哈哈..真係人生一快樂事!!

2018-01-05