2022-05-03 304 瀏覽
剛剛買完餸,突然間好想食pizza,經過個一間意大利餐廳,這間餐廳,未試過食lunch,便去試下。環境有少少 romantic,我們坐下 order咗一個手工義大利巴馬火腿火箭菜pizza配熱咖啡。杯咖啡味道ok,個pizza賣相都幾靚,但係一食落口都唔係熱,只係和暖。味道大打折扣,因為唔係熱,冇咗芝士剛焗完出嚟嗰種濃郁味道。巴馬火腿都可以。order咗另外一款龍蝦湯海鮮天使麵,配野菌忌廉湯。個餐湯都幾濃郁。天使麵個賣相都幾靚,有蝦、蜆肉、青口、一粒扇貝,龍蝦湯冇龍蝦味,海鮮冇味,最失敗個天使麵煮得太耐,淋得滯。另外,其他舖頭啲天使麵好食好多。服務態度差,攞個碗仔都好似唔願意。嘥曬我啲quota,價錢又唔係平,CP值低。

服務態度差,攞個碗仔都好似唔願意。
嘥曬我啲quota,價錢又唔係平,CP值低。

2022-05-03
5 分鐘 (堂食)